Prodots regiunals illa gastronomia
Cul böt principal da rinforzar la regiunalità illa gastronomia ha il svilup regiunal lantschà insembel cun producents e gastronoms la glista da prodots regiunals Regiun EBVM. La glista da üna survista sün vivondas chi vegnan prodüttas in Samignun, l’Engiadina Bassa e la Val Müstair. Cuschinunz e producenta as collian in quista maniera e rinforzan insembel cirquits regiunals. La glista muossa mangiatiavas in set categorias (prodots da lat, prodots da charn, övs, verdüra/frütta/erbas, gran/mailinterra, meil/conservas/pastizaria, bavrondas) cullas datas da contact dal producent. Il contact tanter la gastronoma ed il producent incl. cunvegna davart da disponibilità, predschs, cumpra/vendita e distribuziun ha lö in möd bilateral. Actualisaziuns e nouvs prodots as poja adüna annunzchar via email (svilupregiunal@ebvm.ch). La glista es publichada sülla website da la TESSVM.